Review

Dont take our words on it, see what our lovers have to say!

Radiah bt Hassan
September 30, 2022
Tudung cantik & kain lembut. Selesa bila dipakai.
Arbainah bt Abdul Samad
September 30, 2022
Parcel sampai cepat. Tahniah Maryam Khadijah keluarkan design yg cantik2.
Atif Majeed
September 29, 2022
Love the material , soft and design of the tudung
Zoerah Abd Samad .
September 28, 2022
Design tudung cantik². Material nya selesa.
Dah byk kali repeat order.
Recommended 👍👍👍
eleenalatif2022gmail-com
September 28, 2022
Nice colour. Length is as expected. Very good!
NORLIDA BT ABDL MAJID
September 28, 2022
Tudung sarung dari Maryam Khadijah memberi keselesaan kepada sy.Terima kasih.
Tahirah Tahir
September 28, 2022
Tudung lebut & material sejuk.
Lia Zon
September 28, 2022
Cantik dan Coraknya cantik sangat. Warna nya juga menarik🤗
Lia Zon
September 28, 2022
Agak payah bila nak try pakai. Ia licin tapi coraknya cantik. Sayang nak pin in tapi terpaksa pakai pin juga. Maklumlah baru nak belajar pakai Bawal😂.
Lia Zon
September 28, 2022
Colour is pretty and material very comfy. Cantik sangat dan selesa sangat🤗
Yusaniza Md Yunus
September 26, 2022
Tudung material sejuk & material lembut.
Siti Mariam Mohd Hariht
September 26, 2022
Fast delivery. Tudung semua cantik & sgt selesa.
norazni712gmail-com
September 23, 2022
The best ever tudung. Materials, design n quality is superb
SITI NOORSHUAILLEY MOHD SAID
September 22, 2022
Nice packaging nice material.awesome
Siti Rohana Hussain
September 20, 2022
Tudung cantik & flowy sgt. Terima kasih Maryam Khadijah.
Sarung Qatan Blue Yale photo review
Hajah Rohani
September 20, 2022
Cepat sampai.  Alhamdulillah. Sy suka tudung Maryam Khadijah. Semua labuh & cantik.
Salbiah Hussin
September 12, 2022
Tudung sarung qatan mmg selesa. Tak perlu nk iron dah.
halimah hassan
September 12, 2022
Tudung sgt selesa & material lembut.
Rusnayati bt sayuti
September 5, 2022
Okay. Alhamdulillah. Cantik. Boleh repeat order lagi.
Ayu
September 2, 2022
Alhamdulilah okay.sampai2 terus cuba 🥰Insha Allah ada rzki boleh beli lagi.
SARIDA SHAARI
September 2, 2022
warna sgt menarik & nk repeat order lg.
Shuhada Razat
September 2, 2022
Tudung cantik dan kain lembut..selesa dipakai..beli untuk mak mentua
inanasuhayahoo-com
September 1, 2022
Kainnya mudah diurus,sangat labuh dan awningnya tak patah.sangat puas hati dengan MK.
Salma Ali
September 1, 2022
Asalnya suka long shawl tp dah habis..so ambil jugaklah instant sbb suka soft color dia
Sabariah masri
August 30, 2022
Terima dlm keadaan yg baik. Tudung sgt cantik & selesa.
Norra Baharam
August 25, 2022
I like the tone and the design so much so, I've a few collected colors of Romansiyyah. Sooth the eye
Norra Baharam
August 25, 2022
lady like pink suits the person that I'm going to gve as her birthday present. Surely she will like the soft and comfortable material used.
Norra Baharam
August 25, 2022
I love the soft blue that blends well with the colours of flowers.
Noorleala
August 25, 2022
Corak cantik, nampak natural. Size besar & labuh, jadi boleh buat adjust. I likeeeeee 💖
CikFia
August 25, 2022
Cantik sangat! Saya dah try letak atas muka, memang best. Another satisfied customer 😘
Reen Mohit
August 24, 2022
Masya Allah...sgt2 best...material kain yg sgt lembut dan beralun...dan paling penting...awning nya sgt2 on point..masya Allah...sukaaaaaaa...
Wani Hasnita
August 23, 2022
Alhamdulillah tudung2nya Cantik!! 😍.. yr another satisfied customer!! Efficient sgt berurusan dgn MK.. Jazakillah khayr
Sarung Raudah Atlantic Blue photo review
Rafidah binti Abdullah
August 23, 2022
Masha Allah, cantik sgt .cepat betul smpi ..terbaik..👍servis yg baik.. Hadiah dari anakanda, terharu sgt 😅🤭
IRDAWATI BINTI SAARI
August 22, 2022
Terima kasih banyak2 Maryam Khadijah. Cantik sangat shawl yg saya dapat
Siti Fatimah
August 22, 2022
Best sangat pakai tudung Maryam Khadijah. Kain lembut & iron pun sikit-sikit je. Tak sabar tunggu design baru keluar 😍😍😍
HAFSAH
August 19, 2022
Saya mmg rasa selesa bila pakai tudung MK. Tudung cantik sgt.
Juliana
August 19, 2022
tudung fit pun very nice. Tudung sgt cantik.
Zuraiha binti Mohd Zain
August 17, 2022
saya sgt suka instant shawl maryam😍😍😍
kain xjarang, walaupun warna cerah, xpanas, jatuh terletak, elok
jahitan pun sangat2 kemas..⭐⭐⭐⭐⭐
Instant Printed Catalina Alder Nude photo review
Rsmaznunah
August 16, 2022
Received as order. Each beautifully presented in a box. Good quality, thank you Maryam Khadijah
Sarung Qatan Mars Black photo review
Norshidah
August 16, 2022
Alhamdulillah tudung safely arrived di Singapore. Cantik sangat warnanya, material lembut. Saya suka pakai Maryam Khadijah, thank you 🥰🥰🥰
Eqah
August 15, 2022
The material used is very good. It comes with a box, suitable to give as a gift. Tq 💕
Azneen Nely
August 15, 2022
Saya dah pakai tudung Maryam Khadijah yang sampai haritu, cantik je awningnya. Material pun best, inshaallah nanti saya repeat order lagi 🥰
Nor Jamaliah
August 12, 2022
Tudung dari Maryam Khadijah memang terbaik, kainnya lembut sangat. Saya suka, mak saya pun suka 😍😍😍😍
Kursiah
August 12, 2022
Alhamdulillah tudung saya dah sampai di kelantan. Cantik sangat tudungnya, packaging pun cantik. TQ 🥰
Raihan Sulaiman
August 11, 2022
Saya suka sangat dengan instant shawl Maryam Khadijah. Kain tak jarang walaupun warna cerah, tak panas & jatuh terletak elok. Jahitan pun kemas sa...More
Saya suka sangat dengan instant shawl Maryam Khadijah. Kain tak jarang walaupun warna cerah, tak panas & jatuh terletak elok. Jahitan pun kemas sangat 🌟🌟🌟
Yani
August 11, 2022
Alhamdulillah, shawl saya dah sampai. Cantik warnanya & kain pun lembut. Terima kasih 💖
Noridah Kamsah
August 10, 2022
Alhamdulillah saya puas hati dengan kualiti tudung Maryam Khadijah. Family saya pun suka, coraknya cantik & rasa confident bila pakai. Material fl...More
Alhamdulillah saya puas hati dengan kualiti tudung Maryam Khadijah. Family saya pun suka, coraknya cantik & rasa confident bila pakai. Material flowy & shariah compliance 💖💖💖
Ayn’Nur
August 9, 2022
Alhamdulillah tudung saya dah sampai, memang puas hati. Kain best, corak pun cantik. Terima kasih ..
Asmawati
August 8, 2022
Alhamdulillah tudung saya dah sampai, cepat je courier hantar. Cantik warnanya, harap lepas ni ada warna-warna baru lagi 🥰
Sarung Qatan Blue Yale photo review
balkish79gmail-com
August 7, 2022
Love the material & the workmanship.
My only issue is the face size is quite loose for me.
Other than that, it's a superb product!
Aida
August 4, 2022
Sangat sangat puas hati dgn tudung, awning cantik labuh terletak. Alhamdulillah , terima kasih maryam khadijah buat tudung sebaik ni.
Rubynaiman
August 4, 2022
Tudung cantik sangat. Kainnya lembut sangat dan jahitan pun kemas. Selesa dan sejuk bila pakai 🥰🥰🥰
Zie
August 3, 2022
Tudung dah sampai, alhamdulillah selesa pakai. Kain sejuk & ringan, inshaallah akan repeat lagi 😍
Ramlah
August 3, 2022
Alhamdulillah shawl dah sampai. Saya dah pakai, kainnya lembut & tak jarang. Terima kasih 💖
Reply from mk-admin2021:
alhamdulillah terima kasih puan atas feedback yang diberi❤️
Rinee Musa
August 2, 2022
Tudung instant Maryam Khadijah selesa sangat. Cantik & kemas untuk dipakai masa umrah, terima kasih 😍
Reply from mk-admin2021:
alhamdulillah terima kasih puan atas feedback yang diberi.❤️
Sarung Romansiyyah Sienna Brown photo review
Amalhayati
July 29, 2022
Material lembut & kain cantik.
Norra Baharam
July 28, 2022
Dah banyak koleksi saya ttp setiap satu ada keunikan tersendiri, warna yg tenang
Rusnayati bt sayuti
July 26, 2022
Tudung mmg cantik selesa sgt bila dah pakai. Terima kasih Maryam Khadijah.
sitimariam6377gmail-com
July 26, 2022
Alhamdulillah,dah terima,dah try,mmg shawl labuh yg dicari selama ini,sgt puas hati, Terima kasih Maryam Khadijah 🌹🥰
Instant Printed Raudah Purssion Blue photo review
Norlidah binti Abdul Rahman
July 26, 2022
Syukur Alhamdulillah 🤲🤲 Ini adalah sebahagian koleksi tudung2 dari MARYAM KHADIJAH..sudah lebih dari 10 helai membeli belah di MARYAM KHADIJAH...ada s...More
Syukur Alhamdulillah 🤲🤲 Ini adalah sebahagian koleksi tudung2 dari MARYAM KHADIJAH..sudah lebih dari 10 helai membeli belah di MARYAM KHADIJAH...ada sebahagiannya..di beri kan buat insan2 kesayangan... Suka, selesa, jatuh hati dengan koleksi tudung2 dari MARYAM KHADIJAH 🥰🥰🥰syukur Alhamdulillah..staff nya pun baik2 semua nya..💙🖤❤️💚
Sarung BM Honey Glaze photo review
balkish79gmail-com
July 25, 2022
Kain lembut, ringan dan sejuk. Jahitan kemas dan corak cantik. Labuh sesuai. Cuma bhgn muka bagi saya longgar sikit tp masih selesa dan utk warna yg c...More
Kain lembut, ringan dan sejuk. Jahitan kemas dan corak cantik. Labuh sesuai. Cuma bhgn muka bagi saya longgar sikit tp masih selesa dan utk warna yg cerah spt honey glaze agak jarang bagi sy sbb nampak bentuk cuping telinga. Sy jenis yg tak boleh pakai ank tudung sbb nanti kepala pening.
Sarung BM Honey Glaze photo review
balkish79gmail-com
July 25, 2022
Alhamdulillah material tudung yg lembut, sejuk. Scuba awning cantik terbentuk. Jahitan kemas. Corak tudung cantik.
Selesa pakai.
Latifah binti Basit
July 21, 2022
Tudung semua okay. Lain kali nk repeat Size XL pula. Terima Kasih Maryam Khadijah.
taibroslindagmail-com
July 20, 2022
Happy with the purchase. The workmanship is very good and very cooling .Suggest to have XXXL size
Jannah Abdul
July 19, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Sampai je terus try, tak perlu gosok dah! Servis terbaik 🤩
Siti Rasidah
July 19, 2022
Saya suka sangat dengan tudung Maryam Khadijah. Susah nak jumpa tudung labuh dengan corak yang nice, bila dah jumpa tu memang seronok. TQ! 😍😍😍
RAMLAH BINTI SALLEH
July 18, 2022
high quality and recommended. Love it so much, the color, the design & everything about MK was excellence!
Syafiqah
July 18, 2022
Alhamdulillah tudung semua dah sampai. Awning semua on point, thanks 😘
RAMLAH SALLEH
July 17, 2022
Alhamdulillah.. sebagaimana bias, sangat berpuashati dengan kualiti kainnnya, warna, corak dan segalanya tentang MK❤️🌹
Norfasihah Harith
July 17, 2022
Nice material. Worth to buy..
Norfasihah Harith
July 17, 2022
Nice material.. Worth to buy..
Rafidah Som
July 15, 2022
Yeayyy shawl saya dah sampai. Cantik sangat! Macam biasa MK tak pernah mengecewakan. Thanks 😘
Sharmela Suraya
July 14, 2022
tudung sgt selesa. Terima kasih Maryam Khadijah.
Che Barni
July 14, 2022
Alhamdulillah tudung selesa sangat. Yang saiz XXXL saya buat solat, gantikan telekung 💖💕🥰
Shamsinah Binti Salleh
July 13, 2022
Cantik sangat 👍👍👍👍 Mmg jatuh hati dgn tudung ni...
Tia Rozak
July 8, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Cantik sangat, terima kasih 🥰
Syahirah Abdullah
July 6, 2022
Last minute beli untuk raya, alhamdulillah dapat pkai untuk raya..tudung besar dan selesa
Noorhasmila bt che hussain
July 6, 2022
Tdung saya skrg semua Margam khadijah🥰🥰🥰Anak saya (11 tahun) pun suka.. Terima Kasih
Ku Tasneem
July 5, 2022
Alhamdulillah mak saya suka tudung plain Maryam Khadijah, inshaallah nak bawa ke umrah. TQ! 😍
Rosnani
July 4, 2022
Cantiknya tudung Maryam Khadijah, terima kasih
Noorjana
July 4, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Inshaallah saya repeat lagi, saya suka sangat sbb lembut, tak jarang & flowy 😍
Instant Swarovski Dark Coke photo review
azimqistinagmail-com
July 4, 2022
Kain flowy cantik dan lembut. Selesa sangat dipakai walaupun cuaca extra panas arini.
SITI RAIHAN BT DOLAH
July 1, 2022
Setakat ni selesa sgt pakai Maryam Khadijah. Terima Kasih.
Sarung Raudah Lemon Slush photo review
Fatimah Binti Salleh
June 29, 2022
Cantik dan puas hati...
Sarung Raudah Dusty Moss photo review
SITI RAIHAN BT DOLAH
June 29, 2022
Hari ni dah pakai tudung yg selesa terletak jerrr. kawan² ramai yg tegur. tudung cantik. Terima kasih Maryam Khadijah.
adikssyahoo-com
June 28, 2022
kain lembut .. warna ni tak de dalam koleksi lagik!!
adikssyahoo-com
June 28, 2022
kain lembut .. warna ni tak de dalam koleksi lagik!!
adikssyahoo-com
June 28, 2022
kain lembut .. warna ni tak de dalam koleksi lagik!!
che aton binti idris
June 28, 2022
terbaik, emak saya suka sangat tudung ni, terima kasih Maryam Khadijah
nursyima_ismailyahoo-com
June 25, 2022
Kualiti kain, kemasan jahitan, pembungkusan dan penghantaran terbaik dna sangat memuaskan👍
Aishah
June 24, 2022
Tudung cantik, mak saya suka! Labuh pun okay sangat 😍
Intan Zainal Abidin
June 23, 2022
Tudung cantik sangat, labuhnya sesuai dengan saya. TQ! 🥰
Muliati Zon
June 22, 2022
Materialnya bagus, warna lembut dan cantik.
Muliati Zon
June 22, 2022
Sentiasa puas hati dengan material mereka. Terima Kasih MK.
Muliati Zon
June 22, 2022
Cantik dan suka sangat dengan material nya. Harga pun berpatutan🤗
Muliati Zon
June 22, 2022
Great material and design 👍🤗
Lia Zon
June 21, 2022
Alhamdulillah sebelum yang lain grab, saya grab dulu🤭. Warna hijau nya cantik dan true to picture. Thank you.
Lia Zon
June 21, 2022
Birunya cantik dan lembut. Kain materialnya amat sesuai dengan gaya saya. Alhamdulillah….dari customer saya🤗.
Ruszaidah Bt Ab Jalil
June 20, 2022
Shawl saya dah sampai alhamdulillah. Material ok sangat, saya memang cari jenis kain & labuh macam tu. Terima kasih 💖💖💖
Fadzilah Bt Mahmood
June 20, 2022
Alhamdulillah saya dah selamat terima tudungnya. Cantik dan labuh, terima kasih 🥰
alyyaazee
June 20, 2022
alhamdullilah. Sangat puas hati. Kain sejuk and lembut. Boleh pakai gi travel ! Insyaalah boleh order design lain
alyyaazee
June 20, 2022
beli for my mum untuk gi travel! Suka sangat! will repeat soon! Insyaallah
Salmiah Ahmad Tahir
June 18, 2022
Material tudung Maryam Khadijah memang lembut dan elok jatuh bila pakai. Corak pon cantik, warna sume lawa.
Salmiah Ahmad Tahir
June 18, 2022
Awningnya elok tk patah..labuh Yang memuaskan. kain lembut jatuh elok. saya sukela tudung Maryam Khadijah..!!!!
Salmiah Ahmad Tahir
June 18, 2022
Awningnya elok tk patah..labuh Yang memuaskan. kain lembut jatuh elok. saya suke sangat.