Help | Blog

Woostify logo

Get our latest designs of Sarung Printed . We ship worldwide.

Dont take our words on it, see what our lovers have to say!

NUR IDAYU BINTI MOHD ARIS
October 21, 2021
Alhamdulillah..the item is well received.And I love the way the item is packed..yes..it's packed with love.Really catch and soothe my eyes. The materi...More
Alhamdulillah..the item is well received.And I love the way the item is packed..yes..it's packed with love.Really catch and soothe my eyes. The material of the fabric is soft and the awning is just on point. Thank you so much!!
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Sarung Pansy Rebecca Purple photo review
Siti Sakinah binti Meor Omar Baki @
October 21, 2021
Alhamdulillah, tudung cantik sangat.. Dh pkai haritu. Material best!
Aniza Palidin @
October 21, 2021
Cantik dan ngam sangat ..
Aniza Palidin @
October 21, 2021
Tak pernah mengecewakan setakat ini.
Dua helai tudung yang saya beli kali ini adalah untuk koleksi saya yang ke 5 dan 6.
Terima kasih dan semuga t...More
Tak pernah mengecewakan setakat ini.

Dua helai tudung yang saya beli kali ini adalah untuk koleksi saya yang ke 5 dan 6.

Terima kasih dan semuga terus berjaya !
Hajrah
October 21, 2021
5 star
Hamidah Binti Yunus
October 20, 2021
Ahamdulillah tudung sangat cantik , material lembut dan ukuran yang memang labuh

Sangat selesa.. Insya Allah nak order lagi dimasa depan..😍😍
Alfira Mazlan
October 20, 2021
Very Comfortable and cooling. Suitable with the asian weather.
Alfira Mazlan
October 20, 2021
Very Comfortable and cooling. Suitable with the asian weather.
Alfira Mazlan
October 20, 2021
Very Comfortable and cooling. Suitable with the asian weather.
Alfira Mazlan
October 20, 2021
Very Comfortable and cooling. Suitable with the asian weather.
maria nuid
October 18, 2021
cantik, labuh, selesa, x panas, juga sesuai jika hendak dipakai dengan niqab atau purdah
maria nuid
October 18, 2021
cantik, selesa & labuh.. sesuai jika hendak memakai niqab atau purdah
mariati bt long
October 18, 2021
Senang nak bentuk dan pakai terletak, best sangat tudung ni. Akan repeat lagi
Jamilah binti Yusop
October 16, 2021
Best value, good quality & fast service
Che Nora Che Hassan
October 15, 2021
Tudung Maryam Khadijah semua best2. Pilihan warna menarik dan material lembut

Suka pakai tudung ni

 
En Adaman Bin Ismail
October 15, 2021
Bila letak dlm box cantik. Dapat bagi hadiah untuk orang tersayang dengan kemas dan cantik

Begini.. Kita penerima rasa so special . Bagus Maryam Kh...More
Bila letak dlm box cantik. Dapat bagi hadiah untuk orang tersayang dengan kemas dan cantik



Begini.. Kita penerima rasa so special . Bagus Maryam Khadijah punya markerting
rosniza muhamad
October 15, 2021
Alhamdulillah dah sampai, saya suka lebar dan menepati citarasa
Sarung Vinca Queen Lace photo review
Sharifah Nor
October 13, 2021
Sangat cantik. Warna cantik, corak cantik, saiz XL sangat sesuai dipakai, menutup dada. Cuma bahagian muka agak besar, kena ubah cara pemakaian. Mater...More
Sangat cantik. Warna cantik, corak cantik, saiz XL sangat sesuai dipakai, menutup dada. Cuma bahagian muka agak besar, kena ubah cara pemakaian. Material berkualiti, material awning cantik. Puashati.
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sharifah Nor
October 13, 2021
Warna sangat cantik dan lembut,
sesuai dengan banyak pilihan warna baju, corak sangat cantik. Material sangat berkualiti. Material awning sangat se...More
Warna sangat cantik dan lembut,

sesuai dengan banyak pilihan warna baju, corak sangat cantik. Material sangat berkualiti. Material awning sangat sesuai, cuma saiz muka agak besar untuk muka macam saya dan saiz XXL untuk bahagian belakang,

sangat labuh. Kurang sesuai untuk saiz seperti saya.
zaida din
October 12, 2021
ukuran panjang dan labuh, kain pun nice sangat tak nipis... akan order lagi lepasni
Sitti rahimah
October 11, 2021
Sangat cantik pjg dan lebar (labuh) dan material pun best senang dibentuk πŸ₯°πŸ₯°πŸ˜
Sarung Nerium Porcelain photo review
Ustazah Helen
October 11, 2021
Cantik sgt !
Nurhayati bt Bidin
October 10, 2021
Lembut selesa..paling penting labuh dan ironless
Aisha Hamid
October 9, 2021
Rcv in good hands for item πŸ™‚ vry comfy
NAFISAH IDRIS .
October 9, 2021
Saiz yang lebar , material yang lembut selesa semasa dipakai.
mariyati bt long
October 7, 2021
best sangat cuma bahagian Maryam Khadijah punya labelling boleh tak ubah ker kiri. Terima kasih
Yana
October 7, 2021
Tudung cantik & best. Mak sy suka !
NAFISAH BINTI IDRIS
October 5, 2021
Material berkualiti, bidang lebar dan panjang & sangat selesa dipakai.
NAFISAH BINTI IDRIS
October 5, 2021
Material digunakan berkualiti ,bidang panjang & lebar serta selesa dipakai.
fara chung kui thai
October 4, 2021
memang selesa dan cukup panjang dan senang pakai
fara chung kui thai
October 4, 2021
memang selesa dan cukup panjang dan senang pakai
Classic Hunter Black photo review
mariyati bt long
October 3, 2021
Masya Allah best sangat bila pakai sebab sangat selesa pastu tak renyok kerana materialnya sangat lembut
Norli
October 2, 2021
Sgt memuaskan πŸ‘πŸ»
Norli
October 2, 2021
Sgt memuaskan πŸ‘πŸ»
Norli
October 2, 2021
Sangat memuaskan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Sarung Ordos Cloudy Grey photo review
NOOR FARIHAH BT ISMAIL .
October 2, 2021
Cantik terletak tudung MaryamπŸ₯°
Zaiti
October 2, 2021
Kainnya lembut dan selesa.ukurannya yg lebar sangat membantu bg muslimat menutup aurat
NAZUHA BINTI HARUN
October 1, 2021
Friendly muslimah..bagus!

Sangat cantik dan selesa
NAZUHA BINTI HARUN
October 1, 2021
Sangat selesa.dan kain sgt cantik .Labuh pun elok..pakai nmpk kemas dan tak serabut
Hani
October 1, 2021
Alhamdulillah... MK shawl really match my expectation. Love to wear it πŸ₯°
Noor Zaitun Shahi
October 1, 2021
Nice color and fits to my face. Good material. Tq mariyamkhadijah.
Noor Zaitun Shahi
October 1, 2021
Good quality material. Nicely fit on my face. Its cover my double chin😁. Tq
Ustazah Helen
October 1, 2021
Card yang cantik buat penerima tersenyum membacanya... Tulisannya MashaAllah cantik juga❀️❀️❀️❀️❀️
Ustazah Helen
October 1, 2021
Cantik.. sangat cantik.... Design2 MashaAllah πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“
Zalina Bakar
September 30, 2021
Perfect fit around the face. Drapes nicely back and front. Could be longer at the back .
Liza Aziz .
September 30, 2021
Cantik2 semua nya. Terima kasih bagi free gift.
Latifah Suib
September 29, 2021
Kain yang tebal dan selesa. Warna yang menawan
Latifah Suib
September 29, 2021
Cantik dan selesa
Siti Basrah Omar
September 29, 2021
Shawl yang cantik. Material kain pun elok. Jahitan pun kemas. Saya berpuas hati. Tahniah
Aznida .
September 29, 2021
selesa
Aznida .
September 29, 2021
cantik, besar dan lembut
Sarung Raudah Prime White photo review
Zalinah bte Bachik
September 28, 2021
Suka sgt !
Hawazin
September 27, 2021
Cukup puas hati, terima kasih.
Zehan Rose
September 23, 2021
Beautiful colours. Highly recommended for daily wear. My mom loves it.
szehanmy
September 23, 2021
Colour true to picture. The materials are good. Highly recommended. Thank you for the gifts too.
Mazita
September 23, 2021
Selesa untuk pergi kerja
Sutini Bte Suratman
September 23, 2021
Material is comfortable, love the awning & easy to wear. Most important, it covers the front (chest) & back neatly. Thank you.
NURBAIZURA BAHAROM
September 22, 2021
Material is super comfy & the size/ length is just nice, which is great. Would definitely buy again!
Suzana
September 21, 2021
Sudah terima & boleh repeat order lagi. TQ Maryam Khadijah.
izham
September 21, 2021
kain elok, cantik
Yasmin Dollah
September 20, 2021
Alhamdulillah, our items safely reached Singapore and in neat packaging. I love the boxes for each tudung. Brought sarung printed edition and my ibu ...More
Alhamdulillah, our items safely reached Singapore and in neat packaging. I love the boxes for each tudung. Brought sarung printed edition and my ibu mertua suka sgt because materials are soft and to her liking. Tabarakallah. Suka suka sgtπŸ’• .
zuraini yahya
September 17, 2021
Dah terima shawl, nice tak jarang n lebar suka sangat. Material memang terbaik tak jarang. Buka terus teruja sgt
Big Instant Bawal Grape Purple photo review
Zuraina md tahir
September 17, 2021
Awning best. Sy xtau harga sbb student yg hadiahkan. Tp dh jatuh hati
Rosmiah bt Yusin
September 15, 2021
Selesa, sejuk, bebas bergerak..kwn ajak keluar..terus sambar baju n tdg..iron lessπŸ‘πŸ‘
Instant Big Amaze Tosca Blue photo review
Danah
September 15, 2021
Saya suka hehe
Siti Farina
September 10, 2021
Beautiful patterns as always. Good coverage front and back. Fits face well. Well packaged and delivery was fast.
IRMIEANA BINTI CHE ISMAIL
September 9, 2021
GOOD AND BEAUTIFUL
Rosmiah binti Yusin
September 6, 2021
Very nice
Nooradilah Binti Mohd Rukon .
September 5, 2021
Akan repeat order .tak pernah mengecewakan.. cantik skali
Halifa Jaffar
September 1, 2021
Easy to wear, but colour is darker than in photo
Halifa Jaffar
September 1, 2021
Love the colour and feel
Halifa Jaffar
September 1, 2021
Same as the white that I've bought, very comfy
Sarung Raudah Prime White photo review
Halifa Jaffar
September 1, 2021
Heavy yet soft, good quality material. I'm a plus size, and this XL fits so well!
NOORADILAH MOHD RUKON
August 31, 2021
Cantiknya...selesa n sedap dipakai
Faizun Haniza Mohd Ghani
August 28, 2021
Tudungnya sedap dan sejuk...mmg selesa sgt..dh byk kali repeat order..tq maryam khadijah
siti noridayu
August 28, 2021
Saya sgt suka tudung maryam khadijah, tudung yg labuh menepati kehendak saya, menutupi punggung... kain pn selesa dan sejuk
Fauziah Mat Isa
August 25, 2021
Ini adalah tempahan saya yang kedua. Saya sangat berpuashati dengan hijab double loop koleksi mereka. Mutunya menepati jangkaan, kainnya lembut; seles...More
Ini adalah tempahan saya yang kedua. Saya sangat berpuashati dengan hijab double loop koleksi mereka. Mutunya menepati jangkaan, kainnya lembut; selesa dipakai corak & warna juga memenuhi citarasa saya. Packaging pun kemas dan menarik. Layanan mesra dan baik. Memang layak menerima 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Azean Ibrahim
August 22, 2021
Nice Material
Exclusive Box photo review
KHATIJAH KASBON
August 20, 2021
Perfect.... nice. Sesuai sangat untuk hadiahkan yang tersayang.
Sarung Arya Blue Bird (R) photo review
KHATIJAH KASBON
August 20, 2021
ALHAMDULILLAH, MATERIAL TUDUNG LEMBUT DAN TAK JARANG. IBU SAYA SANGAT SUKA.
norlinda nordin
August 20, 2021
Saya suka
norlinda nordin
August 20, 2021
Saya suka
norlinda nordin
August 20, 2021
Saya suka
norlinda nordin
August 20, 2021
Size XL ubang muka terlalu besar utk muka saya, telinga ke telinga 10.25". Awning pun lebar & muncung sangat.
Saranan saya kecilkan lubang muka &a...More
Size XL ubang muka terlalu besar utk muka saya, telinga ke telinga 10.25". Awning pun lebar & muncung sangat.

Saranan saya kecilkan lubang muka & awning nya.
Big Instant Bawal Grape Purple photo review
Aznita bt Adan
August 19, 2021
Murah, jahitannya yang kemas,labuh dan memenuhi keperluan saya sebagai seorang muslim
SITI KHATIJAH BINTI ABD RAZAK
August 19, 2021
Warna tudung soft,bahagia muka cantik terbentuk Dan kainnya sejuk..pendek saya mmg saya suka.
Zarina binti ismail
August 19, 2021
Tudung yang sangat cantik coraknya,kainnya lembut sangat ,pakai terletak elok jer dan paling istimewa tudung maryamkhadijah ni labuh di hadapan dan be...More
Tudung yang sangat cantik coraknya,kainnya lembut sangat ,pakai terletak elok jer dan paling istimewa tudung maryamkhadijah ni labuh di hadapan dan belakang menutup aurat dengan sempurna
Noorliza Binti Md Wali
August 19, 2021
Alhamdulillah cantik
Fadzrulain Mustapha
August 14, 2021
Alhamdulillah..materialnya memang terbaik..sejuk dan senang dibentuk
Siti Mazatul Azwa Saiyed Mohd Nurddin
August 14, 2021
Maryam khadijah pilihan yg tepat untuk wanita yg inginkan tampil anggun dan eksklusif.
Siti Mazatul Azwa Saiyed Mohd Nurddin
August 14, 2021
Saya sentiasa berpuashati dengan tudung maryam khadijah
Siti Mazatul Azwa Saiyed Mohd Nurddin
August 14, 2021
Tudung Maryam khadijah tidak pernah menghampakan saya.
Siti Mazatul Azwa Saiyed Mohd Nurddin
August 14, 2021
Satu2nya tudung instant yg labuh dan designnya menepati ciri2 yg sy cari selama ini.
habsah
August 14, 2021
Jahitan tudung kemas, selesa dipakai..
Jamilah
August 14, 2021
Tudung selesa dan labuh...
Zailina Atan
August 13, 2021
Good looking
Zailina Atan
August 13, 2021
Nice to wearand looking god

Shopping cart

0

No products in the cart.