Help | Blog

Woostify logo

Get FREE MK Cosmetic Bag for COMBO deal. We ship worldwide.

Dont take our words on it, see what our lovers have to say!

Akhma Khalid
July 31, 2021
Ini order saya yang 13, saya mmg suka material, corak & kelabuhan yang kena dengan keinginan saya.
Akhma Khalid
July 31, 2021
Nice color, quality design & material, suitable for career muslimah.
Akhma Khalid
July 31, 2021
Nice color, quality design & material, most important is syariah compliance!
Akhma Khalid
July 31, 2021
Jenis material yg tidak melekat ke badan, corak ekslusif & patuh syariah
Sarung Leona Moss Green photo review
Noor Hashikin BINTI HASSAN
July 31, 2021
Terbaikkk...sgt mmenuhi impian muslimah👍👍👍
Sharifah Fazilah bt Syed d Rozali Zila
July 31, 2021
Mesti beli, yg penting iron less.. Jimat masa.. MK dihati
Sharifah Fazilah bt Syed d Rozali Zila
July 31, 2021
Koleksi plain juga menarik perhatian saya.. Juga sngt2 selesa, cantik semestinya. Kualiti terbaik
Sharifah Fazilah bt Syed d Rozali Zila
July 31, 2021
Tak rugi repeat belian kedua, MK dah jadi favourite saya.. Lebih 10 design dalam simpanan saya.. Love
Sharifah Fazilah bt Syed d Rozali Zila
July 31, 2021
Sangat berpuas hati, produk terbaik, dgn material yg sangat2 selesa
Sharifah Fazilah bt Syed d Rozali Zila
July 31, 2021
Sangat cantik, selesa di gayakan..
Sharifah Fazilah bt Syed d Rozali Zila
July 31, 2021
Cantik, selesa, sangat2 puas hati..
Afifah Karmila
July 30, 2021
Mmg love trok dgn product MK 😍😍
Beli utk mak ,mil & mak mnakan 💞💞💞
Afifah Karmila
July 30, 2021
Mmg love trok dgn product MK 😍😍😍😍
Big Swarovski River Cake photo review
Eryani Mohd Jasuri
July 30, 2021
Menepati citarasa ku...cantikkk bersama MK selalu..luv it
Big Swarovski Dark Coke photo review
Eryani Mohd Jasuri
July 30, 2021
Dulu kini selamanya bersama MK ...Received in good condition..luv it..
Humaira Aizat
July 30, 2021
alhmdulillah.. tudung shawl labuh dan cantik, xjarang dan xpanas.. selesa sgt, susah nk cari tudung shawl yg labuh dan exclusive
Hamidah binti selamat
July 30, 2021
Tudung so cantik..kain flowly..recomanded sgt..loveeee
Zulina awang
July 29, 2021
Kain berkualiti dan potongan tudung yang labuh menepati pilihan saya.disertakan bersama dengan kotak yang sesuai untuk dijadikan hadiah.
Zulina awang
July 29, 2021
Kain berkualiti dan potongan tudung yang labuh menepati pilihan saya. Cantik
Nurhasni Othman
July 29, 2021
Sng dibentuk
Anuar Che Hussin
July 29, 2021
Very nice harga berpatutan
RAMLAH BINTI SALLEH
July 29, 2021
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
i rate this item as 5 stars.. it was so nice, same as shown @ fb & web site..done repeat order, tq. The support team also gives good r...More
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

i rate this item as 5 stars.. it was so nice, same as shown @ fb & web site..done repeat order, tq. The support team also gives good response.. welldone!❤️
Ema
July 28, 2021
Alhamdulillah cantik dan berpadukan syariah! I like ❤️
Anuar bin Che Hussin
July 28, 2021
Cantik & harga berpatutan.
Latifah Suib
July 28, 2021
Warna yg sgt cantik dan menawan.
Latifah Suib
July 28, 2021
Sangat menepati citarasa ibu saya
Norlailatul Aznida Mat
July 28, 2021
Very nice color and fabric
NOOR AISYAH BABA
July 28, 2021
MK memang best sangat. Saya jatuh hati dgn MK sehingga jadi dropship
Instant Big Celosia Salvia Indigo photo review
Noorhafizah .
July 28, 2021
Instant wide shawl yang saya beli sangat selesa dan muda dipakai. warna dan coraknya sangat cantik. Maryam Khadijah tetap dihati.
Noorhafizah .
July 28, 2021
Instant wide shawl yang saya beli sangat selesa dan muda dipakai. warna dan coaraknya sangat cantik. material kainnya mudah bentuk dan mudah diiron. M...More
Instant wide shawl yang saya beli sangat selesa dan muda dipakai. warna dan coaraknya sangat cantik. material kainnya mudah bentuk dan mudah diiron. Maryam Khadijah tetap dihati
KATHIJAH MUTAIF
July 28, 2021
AsSalam.. I should its WOW..mmg very comfortable.. senang di sarung n terletak padat pada muka. Size nye pun baik utk sy. Alhamdulillah 👍👍👍
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sarung Valeria Earth Cream photo review
+2
JumiMustafa
July 28, 2021
Alhamdulillah, our items safely reached Singapore and in neat packaging. I love the boxes for each tudung. Brought sarung printed edition and my ibu ...More
Alhamdulillah, our items safely reached Singapore and in neat packaging. I love the boxes for each tudung. Brought sarung printed edition and my ibu mertua suka sgt because materials are soft and to her liking. Tabarakallah. Suka suka sgt💕 .
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sarung Valeria Earth Cream photo review
Sarung Valeria Earth Cream photo review
+2
JumiMustafa
July 28, 2021
Alhamdulillah we have received our order in good packaging and safely reached Singapore. Brought sarung printed edition, materials is to my MIL's lik...More
Alhamdulillah we have received our order in good packaging and safely reached Singapore. Brought sarung printed edition, materials is to my MIL's liking. Tabarakallah. suka suka sgt! 💕
Nora
July 28, 2021
Alhamdulillah.. nice design, great awning. InshaaAllah will order again..
SAMIHAH SUHAIL
July 26, 2021
the item just ok. it will be nice if can add crystal.
Gia Carla Duller
July 26, 2021
Love the soft pastel colour and fabric is soft. Give full coverage front and back size XXL. Face size just nice, my size i consider medium size. Very ...More
Love the soft pastel colour and fabric is soft. Give full coverage front and back size XXL. Face size just nice, my size i consider medium size. Very beautiful detail design suitable to any gathering occasion for those like to use instant. Packaging is exquisite love the details.
Gia Carla Duller
July 26, 2021
Very beautiful, fits just nice for my face shape, i consider my face size as medium.. Length cover until butt and whole chest area... Design very be...More
Very beautiful, fits just nice for my face shape, i consider my face size as medium.. Length cover until butt and whole chest area... Design very beautiful, fabric is soft.. Those like to use instant this one very pretty for any occasion gathering.. The packaging so exquisite love it.. ⭐⭐⭐⭐⭐
Sarung Leona Java Cream photo review
Rusydah Eusope
July 25, 2021
The material is light but not transparent. Coverage is just nice alhamdulillah. I'm wearing XXL 🙂
SAMIHAH SUHAIL
July 25, 2021
good service from seller.. item just nice.. if can add crystal looks nice..
Reply from mk-admin2021:
Assalamualaikum puan. Yes, can add on crystal swarovski puan
mas_musa
July 23, 2021
Cantik sangat. Cutting cantik & labuh. Awning pun kemas. Cuma kain dia mudah tertarik benang.
Che Armi Husain
July 22, 2021
Kain ringan sejuk...muka terletak
Che Armi Husain
July 22, 2021
Muka cantik terletak...senang dipakai dan sesuai utk semua majlis
Rohani binti Jusoh
July 21, 2021
Macam2 jenama dah beli tapi yang paling best tudung dari jenama maryamkhadijah,sangat puashati tak panas tak jarang semuanya cantik2 material kain san...More
Macam2 jenama dah beli tapi yang paling best tudung dari jenama maryamkhadijah,sangat puashati tak panas tak jarang semuanya cantik2 material kain sangat lembut dan yg penting labuh😍
Rasidah binti Kadri
July 21, 2021
Alhamdulillah...instant big awning MK memang cantik. Material halus n tidak jarang. Sgt puas hati. Banyak sudah koleksi tudung MK ku.
NorAribah Yusak
July 21, 2021
Selesa dipakai,sejuk,x panas dan mudah digayakan.
Che Armi Hisain
July 21, 2021
Warna yg menarik..kain sejuk & selasa dipakai....
Sarung Leona Moss Green photo review
Siti Mashitah binti Suwari
July 21, 2021
Alhamdulillah tudung sarung Maryam Khadijah memang best, kain yang lembut, corak yang menarik. Boleh tambah koleksi lagi
NURUL YAQEEN MAT ZAIN
July 21, 2021
Kualiti memuaskan,
Instant Big Grace Garden photo review
Samsiah Samsuri
July 21, 2021
Sangat selesa. Tudung nya lebar dan labuh dgn warna2 yg menarik. Saya pon da tak terkira da berapa kali saya order 😅 And last but not least the staff ...More
Sangat selesa. Tudung nya lebar dan labuh dgn warna2 yg menarik. Saya pon da tak terkira da berapa kali saya order 😅 And last but not least the staff and service are excellent. ❤️
latifah muda
July 21, 2021
Alhamdullilah, kualiti kain sejuk, lembut dan x jarang. Saiz pun besar labuh dpn dan belaang.
Norhidayah Ab Razak
July 19, 2021
Kain sangat baik even beli yang defect Item, Hanya metal tag je takde. Yang lain semua ok🥰 Sangat berbaloi beli. Kali ke-2 beli defect item ni... 👍👍
Mazlin Mutalip
July 19, 2021
Baru kenal MK dan cuba sehelai, material sejuk dan jahitan kemas 😍 will repeat it 🌹
Raja Nor Safinas Raja Harun
July 18, 2021
Very sweet!
Raja Nor Safinas Raja Harun
July 18, 2021
Excellent!
Nur Emira Mehat
July 17, 2021
Alhamdulillah.. bought for my beloved mom and she really love and appreciate it so much. Thanks MK for the best designed sarung 👍
Zawiyah Salleh
July 15, 2021
Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan ...More
Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan berlipat, kesan lipatan pada awning susah untuk hilang.
Faridah
July 14, 2021
Alhamdulillah, saya telah memakai tudung ini. Saya sangat berpuas hati, saya dan MK Basic Swarovski bagaikan berjodoh. Kami jadi pasangan sejoli, se...More
Alhamdulillah, saya telah memakai tudung ini. Saya sangat berpuas hati, saya dan MK Basic Swarovski bagaikan berjodoh. Kami jadi pasangan sejoli, sentiasa seiring dan menjadi asbab aurat saya terpelihara. Terima kasih Maryam Khadijah.
Juliana Jamil
July 14, 2021
Cukup panjang. Material pun sejuk
I love it
Zahira
July 14, 2021
Sgt selesa
Zaileha Yunus
July 13, 2021
Sangat selesa dipakai, labuhnya sesuai...dah banyak kali beli tudung jenama maryam khadijah...memang tak rugi beli
Zaileha Yunus
July 13, 2021
Sangat selesa pakai...labuhnya pun sesuai. Dah banyak kali beli jenama maryam khadijah ni...
Latifah
July 13, 2021
It's big and really wide shawl.. love it so much.. boleh belit2 Mcm2 gaya and yet patuh shariah..😍😍
Liza suhana
July 12, 2021
Corak cantik & Labuh XL pun cantik. Material best tak perlu iron dah !
Instant Big Awning Adora Lime photo review
JulailaArni
July 8, 2021
Cantik warnanya. Esok sy ada kuliah live fb nnt sy pakai yg hitam esok. Trm ksh sy beli semua tudung yea
Nor
July 8, 2021
Alhamdulilah. Saya sangat suka dengan tudung Maryam Khadijah ini.
Sangat sopan dan sweet je... Terima kasih😊
Adillah Ismail
July 8, 2021
Kmaterial sangat cantik dan amat berpuas hati dengan perkhidmat jualannya. Saya dah beli utk guru² sekolah saya juga 😊
Sarung Vinca Queen Lace photo review
Nor Hayati
July 8, 2021
Tudung sgt cantik & material pun lembut.
Akhma Khalid
July 6, 2021
Shawl yg dicari-cari oleh muslimah bekerjaya. Material cantik dan tidak jarang.
Akhma Khalid
July 6, 2021
Modest design (less flowery) with strong and elegant colour (black). Nice combination.
Akhma Khalid
July 6, 2021
Modest design with strong colour. Love it!
Akhma Khalid
July 6, 2021
This one is superb, nice colour with beautiful design and of course bigger size. Recommended to all muslimah.
Akhma Khalid
July 6, 2021
The size and style is awesome except that the colour (lime) might be transparent a little bit. But we can match it with relevant blouse.
Akhma Khalid
July 6, 2021
Love the size, suitable for muslimah who are looking for plain, big & elegant shawl.
Sarung Adora Granite photo review
Roslinda Abd Kadir
July 6, 2021
Alhamdulillah… dah terima…🥰 Baru check satu ni… saya suka sgt…🥰
Big Swarovski Bubble Blue photo review
Mashitah Binti Mustapa
July 5, 2021
terbaik...belum cuba belum tahu. dah cuba mesti jatuh hati...
Rodziah Abu Helifah
July 5, 2021
Assalamualaikum.. makcik dah terima parcel dan dah cuba tudung. Alhamdulillah sangat puas hati.🥰👍🏻
Rodziah Abu Helifah
July 5, 2021
Assalamualaikum.. makcik dah terima parcel dan dah cuba tudung. Alhamdulillah sangat puas hati.🥰👍🏻
Big Swarovski Bubble Blue photo review
Massita Mustapa
July 5, 2021
Slm.
Sedap pakai tudung ne..
Sarung Hawa Mono Blacky photo review
Mariza Binti Khamis
July 3, 2021
Alhamdulillah tudung cantik n ok.dah try pakai terletak elok je awning,labuh  melepasi dada dan bahagian tepi pun labuh hingga paras siku.Alhamdulilla...More
Alhamdulillah tudung cantik n ok.dah try pakai terletak elok je awning,labuh  melepasi dada dan bahagian tepi pun labuh hingga paras siku.Alhamdulillah. Terima kasih ye Nisha n saya beli tudung dr Nisha
Big Swarovski Soft Earth photo review
Ogy Bte Ibrahim
July 3, 2021
Assalammualaikum alhamdulillah syukur Terima kaseh Saya dah Terima barang nya suka sangat... 😘👌
Marina Osman
July 2, 2021
pandangan mata kekadang silap,
tapi rasa hati biasanya tepat.
#apa nak dikata#jatuh cinta lagi
Nurul Akma
July 2, 2021
Saya suka dengan material tudung bawal Maryam khadijah tidak terlalu keras dan tidak jarang, sejuk bila dipakai. Yang penting mudah dibentuk.
Norhasimah
July 2, 2021
Tudung semua dah sampai & cantik sgt kualiti tudung.
Nafisah
July 2, 2021
Tudung semua cantik. Mak sy pun suka😍
Salmiah Ahmad Tahir
July 1, 2021
Suke tdung sume bsr2..material sgt best..happy..!!!! 🥰 sy dh byk kali beli..still puas hati n akan keep beli InsyaAllah
Mumthaj Gaffoor
June 30, 2021
Good quality. I am happy with my purchase.
Masni Yati
June 30, 2021
Alhamdulillah.. sangat 2 berpuas hati. Kainnya best... Coraknya pun menarik..
Sharazaruldura
June 30, 2021
Pertama kali beli terus rasa puas hati sangat2..menyesal pulak masa sale beli 3..memang best kainnya
Maryani Haron
June 30, 2021
Tudung yang sangat cantik dan labuh.
Instant Big Adora Lime photo review
Sarimah Mansor
June 28, 2021
Mengayakan tudung blek ke penang🤭 Yg gelap jer xde.mostly cerah sy dah beli.memg selesa dan cantik tudung ni.patuh syariah itu yg penting utk org tua ...More
Mengayakan tudung blek ke penang🤭 Yg gelap jer xde.mostly cerah sy dah beli.memg selesa dan cantik tudung ni.patuh syariah itu yg penting utk org tua mcm sy
SHARIFA AZLIN HAMID
June 26, 2021
Beli 2 pasang holy black XXL
Satu utk anaksatu utk mak
Ayah nya Komen "comey comey"
Labuh elok,tak perlu gosok,Kain lembut
Selesa...
Siti Aminah Mohd Sateli
June 26, 2021
I bought 10 XXL sarung collections. And I love them as I've been looking for such sarung collections and finally I found them. Material super comfy, b...More
I bought 10 XXL sarung collections. And I love them as I've been looking for such sarung collections and finally I found them. Material super comfy, berdagu and most importantly it is long enough to cover our aurat. Love the colors and designs. Highly recommended.
Faradila
June 26, 2021
Alhamdulillah. Suka sgt dgn tudung sarung dari maryam ni.
Cik Sakila
June 25, 2021
Assalamualaikum..Alhamdulillah dah terima barangnya..Terima kasih banyak2 akak puas hati cantik siap dalam kotak lagi😍❤️
Marina Osman
June 25, 2021
rasa fobia bila nak beli tudung online especially tang muka tapi sampai bilakan... Maryam Khadijah ni tawakal jer, bila sampai terus cuba, senyum leb...More
rasa fobia bila nak beli tudung online especially tang muka tapi sampai bilakan... Maryam Khadijah ni tawakal jer, bila sampai terus cuba, senyum lebar tak terkata😊#jatuhcinta
Nor Mohd
June 24, 2021
I da recieved my order..cantik color semuanye.. Terima Kasih
Nor Mohd
June 24, 2021
I da recieved my order..cantik color semuanye.. Terima Kasih
Sarung Leona Dark Blue photo review
Nur Husna
June 24, 2021
Gambar selfie td.. tp x penuh la. Tudung2 yg lain sy try jg gemuk plak muka pastu jenis melekat..yg ni berbaloi dgn harga 😁
Nuur Husna Baharudin
June 24, 2021
Mudah terletak elok di muka & tidak melekat pada badan
Fadzilah
June 23, 2021
Alhamdulillah. Tudung sgt selesa & nk repeat lagi.
Roshila Bujang
June 23, 2021
Sangat selesa, ringan dan memenuhi citarasa saya, InsyaAllah saya akan repeat utk design yg lain.
Instant Big Awning Helena Hazelnut photo review
Norfazlin Rashidi
June 21, 2021
warna dan corak yg nampak sgt eksklusif ya.....rasa mewah bila sarung...kikiki...kain lembut, x jarang dan best sgtttttt
Instant Big Awning Helena Hazelnut photo review
Norfazlin Rashidi
June 21, 2021
ni warna coklat sy beli....utk design ni sy ada 4 warna.....sumpah kain dia best dan nmpk kayangan sgttttttttttt...kiki
Instant Big Awning Coral Blackish photo review
Norfazlin Rashidi
June 21, 2021
Sumpah best sangat tudung dari maryam khadijah...utk setakat ni sy dh beli 9 ye...hahahahahahahahahah...nmpk tak fall in love sgtttttt <3 utk desig...More
Sumpah best sangat tudung dari maryam khadijah...utk setakat ni sy dh beli 9 ye...hahahahahahahahahah...nmpk tak fall in love sgtttttt <3 utk design ni, sy grab dua...hehehe
Hamidah
June 20, 2021
Puas hati sgt pakai tudung dr koleksi maryam khadijah...semua puji cntik🥰

Shopping cart

0

No products in the cart.