Review

Dont take our words on it, see what our lovers have to say!

Sarung Caryota Ash Violet photo review
NOR’AINI BINTI YUSOFF
May 16, 2022
Tudung tu Labuh dan amat sesuai dgn saya yg. dah berusia wargamas 62 thn. Mmng telah lama saya idamkan baru kini tercapai hasrat saya..Alhamdulillah A...More
Tudung tu Labuh dan amat sesuai dgn saya yg. dah berusia wargamas 62 thn. Mmng telah lama saya idamkan baru kini tercapai hasrat saya..Alhamdulillah Aminn.
Azlina Arshad
May 15, 2022
Material is soft with nice design. Love it.
baharamnorra
May 13, 2022
Tudung sarong MK sentiasa digunakan sekarang kerana kelabuhan yg sesuai patuh syarak
rizawatimansoryahoo-com
May 13, 2022
Kali kedua belikan mak saya. Kualiti jahitan Dan kain yg baik. Tq
Salma Ali
May 12, 2022
Akak suka lah labuh n lebar kainnya…warna pun lembut…mmg sesuai utk mrk yg nk berciri muslimah
Salma Ali
May 12, 2022
Akak suka lah labuh n lebar kainnya…warna pun lembut…
muslimah097yahoo-com-my
May 12, 2022
Alhmdulillah..kain selesa,lembut dan cantik..suka sgt sebb cantik dan selesa pakai..next time boleh repeat lagi..😊
fara-prubsngmail-com
May 12, 2022
Alhamdulillah nice.. My mil love it!
mazuemsuperb-edu-my
May 12, 2022
Takut nak pilih warna-warna yang cerah takut tak sesuai dengan muka. Alhamdulilah, bila pakai tudung ni sangat sesuai dan kembali muda, yang penting t...More
Takut nak pilih warna-warna yang cerah takut tak sesuai dengan muka. Alhamdulilah, bila pakai tudung ni sangat sesuai dan kembali muda, yang penting tudung ni, kelabuhannya sangat sesuai dengan pilihan kita.
mazuemsuperb-edu-my
May 11, 2022
Tudung ni saya beli untuk raya, sampai pada hari raya ke-5, ok tetap pakai dan bergaya. huhuhu, alhamdulilah terasa muda bila pakai. Lambat pun tak pa...More
Tudung ni saya beli untuk raya, sampai pada hari raya ke-5, ok tetap pakai dan bergaya. huhuhu, alhamdulilah terasa muda bila pakai. Lambat pun tak palah, masih syawal. 🙂
mazuemsuperb-edu-my
May 11, 2022
alhamdullilah, memang instant bercorak pilihan saya sejak dahulu, mestilah keluaran Mariam Khadijah. Terasa muda bila mengenakan tudung ni, i.allah, t...More
alhamdullilah, memang instant bercorak pilihan saya sejak dahulu, mestilah keluaran Mariam Khadijah. Terasa muda bila mengenakan tudung ni, i.allah, tidak menyesal beli.
mazuemsuperb-edu-my
May 11, 2022
pilihan muslimah, labuh, dan sangat cantik dipakai.
mazuemsuperb-edu-my
May 10, 2022
beralun-alun dan sangat kemas bila dipakai. saiz sesuai dan selesa.
liyasyamel
May 9, 2022
I love it. Flowy and comfortable to wear
Instant Printed BM Soft Tan photo review
Rafidah Binti Abdullah
May 1, 2022
Alhamdulilah tudung cantik sgt.. cepat betul smpi..terbaik..servis yg baik
Saffrina
May 1, 2022
Tudung yg saya belikan utk mak sudah sampai alhamdulillah. Mak pun suka, lepas ni boleh hadiahkan utk mak lagi🥰
ZAIPAH BINTI RAZALI
April 30, 2022
Alhamdulillah tudung makcik dah sampai. semua ok dan cantik. Terima kasih MK
Yani Hashim
April 29, 2022
Tudung dah sampai, syukur. Kain tudung lembut & sejuk, best pakai. TQ 💖
khadijah5172gmail-com
April 26, 2022
Saya hadiahkan untuk mak. Memang seronok sangat mak bila terima tudung ni. Kain cantik , warna lembut dan selesa sangat katanya.
HAMIDAH BINTI ISMAIL
April 25, 2022
Wah, ada cabutan bertuah!! Kali ni beli baru puas.. memenuhi citarasa
Juliana Jamil
April 25, 2022
Tengok Photograph nampak colour simple and dull je
Sekali meriah but I love it
Untuk baju kosong mmg sesuai sgt2
baharamnorra
April 24, 2022
Warna grey yg lembut menjadikan tudung lebih anggun.... I like
baharamnorra
April 24, 2022
Warna yg rare dan menarik, belum pernah ada dlm koleksi
baharamnorra
April 24, 2022
Saya suka kain yg beralun lembut... TQ MK
Norlailatul Aznida Mat
April 24, 2022
Warna sangat cantik
serikandisakinigmail-com
April 24, 2022
Tudung sangat selesa dan labuh. Sesuai dengan citarasa saya.
nursyams91yahoo-com
April 23, 2022
Cantik dan selesa pakai, kumpul duit nk beli lg..senang instant, terbaikk
khadijah5172gmail-com
April 23, 2022
Alhamdulillah...material cantik dan selesa. Saya suka.
Sarung BM Purple Dulux photo review
Maizatul
April 22, 2022
Alhamdulillah, sangat cantik ye, terima kasih Maryam Khadijah
Naizatul Mizrah bte Bakri
April 22, 2022
Alhamdulillah sangat berpuas hati bila pakai Tudung Mariam Khadijah ni selesa n best xnyesal beli
sitiainamardhiyah90
April 21, 2022
Alhamdulillah tudung yg cukup selesa. Hadiahkan utk mak pakai hari raya nanti. Material sejuk dan design menarik.
sitiainamardhiyah90
April 21, 2022
Kali kedua beli utk hadiahkan kpd mak sbb dah jadi favourite tudung mak saya coz dia sangat2 suka the material, sejuk, xperlu iron sgt. Tq maryam khad...More
Kali kedua beli utk hadiahkan kpd mak sbb dah jadi favourite tudung mak saya coz dia sangat2 suka the material, sejuk, xperlu iron sgt. Tq maryam khadijah!
Zila
April 20, 2022
"Hanya Tudung Mariam Khadijah yg dpt menepati cita rasa dn memberi kepuasan bila menggayakannya."
sitiainamardhiyah90
April 19, 2022
Belikan utk mak. Awning lembut cantik dan ada pelapik dagu. Mak saya suka sgt! Insyaallah next time order lagi. Kotak cantik sesuai dijadikan hadiah.
Rohani
April 19, 2022
Material chiffon yg cntk dn selesa sngt dipakai.
cikrosya84
April 17, 2022
Alhamdulillah..da smapai tudung raya.. cepat pulak tu. Corak sweet2..tambha swaroski tak berapa sarat. Just nice
Norliza
April 16, 2022
Dah pakai & sgt selesa. Terima Kasih Maryam Khadijah.
Big Instant Bawal Yellow Gold photo review
NORDIANA
April 15, 2022
Lembut, senang gosok awning terletak. Labuh dan besar. Terima kasih Maryam Khadijah.
Sarung Caladium Moon Blue photo review
Noorazlin
April 15, 2022
Mak mertua suka sgt dgn tudung ni sebab material cun dan mudah nak pakai. Matching dgn baju raya dia tahun ni.
RUZITA RAMLY
April 14, 2022
Color is so sweet! I love pastels, so hopefully you get more pastels in the list. That would be great!
Nur Aliah
April 13, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Saya pakai buat riadah, selesa sangat 💖
Seriati
April 13, 2022
Saya suka tudung sarung cotton Maryam Khadijah. Best pakai, harap nanti keluarkan warna baru 😍
Norliza
April 13, 2022
Memudahkan saya nak pergi kerja. Dah berumur ni mls dah nak iron tudung. Terima Kasih Maryam Khadijah.
Che Puteh
April 12, 2022
Saya suka classic plain Maryam Khadijah, kainnya lembut dan flowy. Loveeeeeee sangatttt 💖
Sakinah Harith
April 11, 2022
Pilihan terbaik tudung
Sakinah Harith
April 11, 2022
Terbaik. Suka material dan jahitan
Uswatul Hasanah
April 11, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Mak saya suka, terima kasih 😊
Sumaliza Adnan
April 10, 2022
Saya hadiahkan tudung untuk ibu. Alhamdulillah ibu suka, material sejuk katanya. Terima kasih
Qalisya
April 10, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Material cotton selesa, best pakai. Inshaallah nanti nak repeat lagi 🥰🥰🥰
baharamnorra
April 9, 2022
Saya suka tudung sarung MK, dah banyak koleksi warna sy ada
Maz Abdul
April 8, 2022
Alhamdulillah parcel dah sampai. Saya suka sangat dengan tudungnya, cantik dan paling penting labuh. Kain tudung lembut je selesa sangat 🥰❤
Sarung Caryota Carolina Blue photo review
Kart Wheel
April 8, 2022
Alhamdulillah tudung saya dah sampai. Tak sangka cepat sampai ke Singapore! ❤❤❤
Che Puteh
April 7, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Design cantik, kain pun lembut. TQ..
Azrin
April 7, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Cantik2 semuanya, selesa sangat pakai. Terima kasih 🥰🥰
aminahlazaldingmail-com
April 5, 2022
I bought this for my mother, and she loves the shawl. The colour is pretty too. 🥰
Norazira Mohamed
April 3, 2022
Anak kt best kain n cntikkk coraknya..hihi. Smg saya terus semangat nk napak kemas n selesa serta menutup aurat
Yati
April 1, 2022
Alhamdulillah..
Saya sangat berpuas hati dengan tudung khadijah ini kerana warna dan corak yang menarik ,material kain yang selesa dipakai serta mema...More
Alhamdulillah..

Saya sangat berpuas hati dengan tudung khadijah ini kerana warna dan corak yang menarik ,material kain yang selesa dipakai serta memang nampak cantik dan terserlah keanggunannya.

🌟🌟🌟🌟🌟
baharamnorra
March 31, 2022
Ulang lagi warna yang cantik, suka coraknya
Norfatihah
March 31, 2022
Sgt puas hati👍👍
Lawa sgt. Terima kasih Maryam Khadijah.
Sarung Caryota Black King photo review
Siti Raihan Dolah
March 30, 2022
Saya tak sayang duit untuk beli yg cantik dan selesa dipakai..Alhamdulillah untuk mak juga wpun mak bukan boleh berjalan...bila saya pakai selesa...sa...More
Saya tak sayang duit untuk beli yg cantik dan selesa dipakai..Alhamdulillah untuk mak juga wpun mak bukan boleh berjalan...bila saya pakai selesa...saya mahu mak juga merasa
Nor Azah
March 29, 2022
Service sgt pantas & tudung semua cantik !
Normah
March 29, 2022
Tudung sgt selesa dipakai.
neariffin4u
March 28, 2022
Order tudung cepat sampai
neariffin4u
March 28, 2022
Warna cantik, order tudung sampai cepat
neariffin4u
March 28, 2022
Warna cantiknya
neariffin4u
March 28, 2022
Tudung lembut, selesa pakai, warna cantik
Seriaton Hashim
March 25, 2022
Alhamdulillah tudung dah terima n puas hati dgn material... Saya nak order lagi inshaallah
umiwina-maryamkhadijahgmail-com
March 25, 2022
Saya dah ada lebih dari 3 helai. Tudung dari Maryam Khadijah cantik dan selesa pakai 😍
Shamsinor Binti Abdullah
March 24, 2022
Alhamdulillah dah dapat tudung, sangat memuaskan hati. Dah tak mahu beli brand lain, saya akan repeat lagi untuk kawan2 saya inshaallah. Tqvm 🥰
Anisah Binte Hassan .
March 23, 2022
Alhamdulillah.
Batu Swarovski yg berkilaun ✨✨✨
Lebar Dan panjangnya memuaskan 😍👍
Anisah Binte Hassan .
March 23, 2022
Easy to iron. Good quality ❤️ Alhamdulillah.
Anisah Binte Hassan .
March 23, 2022
Alhamdulillah.
Easy to iron. Good quality ❤️
Anisah Binte Hassan .
March 23, 2022
Alhamdulillah. Sangat memuaskan.
Love it 😍
Anisah Binte Hassan .
March 23, 2022
Alhamdulillah. Jahitan yg kemas.
Mudah utk digunakan. Love it 😍
Anisah Binte Hassan .
March 23, 2022
Alhamdulillah.
Smooth texture. Very easy to put on.
Sewn beautifully ❤️
baharamnorra
March 23, 2022
Alhamdulillah, pilihan terbaik utk matching dgn baju plain purple. Kain yg lembut
Kalsom
March 23, 2022
Kesemua Tudung, Subhanallaah, hanya Allah s.w.t. yang berhak dipuji.Cantik sgt !
rizawatimansoryahoo-com
March 19, 2022
Alhamdullilah mak saya suka
Hamizah Mohd Zaki
March 18, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai, cantik sangat. Mak saya suka, kain lembut dan selesa pakai. Terima kasih 🥰
Sarung BM Romantic Charm photo review
Norhidayah Muhammad
March 18, 2022
Alhamdulillah, berpuas hati dan cantik. Saya dah beli 2 psg tudung dari Maryam Khadijah
Ani Jamali
March 17, 2022
Alhamdulillah pertama kali cuba tudung maryam khadijah.. best pakai, sejuk dan labuh menepati citarasa saya 💖
Suhaiza
March 17, 2022
Sangat puas hati...menepati cita rasa ...In sya Allah akan repeat order lain kali...
Fazilawati
March 15, 2022
Alhamdulillah tudung dah sampai. Cantik..kain pun lembut. Terima kasih 💖🌹
Sarung BM Roses Pink photo review
Azizah
March 15, 2022
Terima tudung dlm keadaan yang baik.
Anisah Binte Hassan .
March 14, 2022
Alhamdulillah. Good quality. Easy to iron.
Jahitan yg kemas. Sgt mudah utk dipakai.
Menyelesakan. ♥️🙂
Anisah Binte Hassan .
March 14, 2022
Alhamdulillah. Jahitan yg kemas. Menyelesakan bila memakainya. Menutupi aurat yg betul. 🙂♥️
Rozana
March 12, 2022
Pantas betul tudung sampai. Alhamdulillah tudung cantik2, saya beli siap2 untuk ibu di kampung. TQ!
Ummie Fauziah Hj Ahmad
March 12, 2022
Really loved it.. Syukran. Quality kain dn jahitan sgt puas hati..
adikssyahoo-com
March 11, 2022
Ingatkan kain biasa rupanya cotton tapi lembuttttt sangat kainnya … harap lepass basuh tak renyuk ...
adikssyahoo-com
March 11, 2022
Ingatkan kain biasa rupanya cotton tapi lembuttttt sangat kainnya ...
Ani Asiah
March 10, 2022
Saya hadiahkan utk ibu saya. Cantik sgt designnya, kain pun lembut. Ibu saya dah test pakai, mmg selesa. Nanti boleh repeat lg inshaallah 👍🏻
Lia Zon
March 7, 2022
Alhamdulillah syukur, warnanya boleh digayakan dengann baju yang earth. Kain material yang lembut dan suka sangat.
adikssyahoo-com
March 6, 2022
Warna lembut yg cantek .. belum ada lagik dlm koleksi .. first time cuba beli yg plain .. insyallah bole repeat
adikssyahoo-com
March 6, 2022
Cantek sangat
adikssyahoo-com
March 3, 2022
Alhamdullilah warna kena ngan baju raya tahun ni ..
Chome Mahmod
March 3, 2022
Tudung dah sampai. Sayang nak buka kotaknya, cantik sangat. Tudung pun sejuk je bila pakai. Saya suka! 😁
Hanita Zakaria
March 3, 2022
Alhamdulillah dah sampai, material memang cantik. Saya sangat berpuas hati, yang penting selesa 🥰🥰
baharamnorra
March 2, 2022
Cantik kain dan warnanya. Ni ulangan pembelian
Lia Zon
March 2, 2022
Alhamdulillah warnanya cantik for this. Susah nak dapat di tempat lain. Warna Unik. Terima Kasih.
Lia Zon
March 2, 2022
Alhamdulillah warna nya lembut dan cantik. Sesuai untuk gayakan dengan semua warna.
Lia Zon
March 2, 2022
Alhamdulillah Very Nice . Kain lembut terima kasih MK.
Lia Zon
March 2, 2022
Alhamdulillah very nice piece and lembut kainnya.
Lia Zon
March 2, 2022
Walaupun abit lain dari gambar (warna) But still cantik. Terima Kasih MK🤗.
Windiah
March 2, 2022
Tudung selamat sampai alhamdulillah, cantik2 semuanya. Terima kasih Maryam Khadijah..
Rohani
March 1, 2022
Tudung cantik, saya beli untuk hadiahkan kepada rakan-rakan. Terima kasih Maryam Khadijah