Help | Blog

Get FREE SHIPPING with min spend RM150 (Peninsular M’sia),

RM200 (SS) and RM500 (Singapore).

Get FREE SHIPPING with min spend RM150 (Peninsular M’sia), RM200 (SS) and RM500 (Singapore).

Sarung Raudah Prime White

RM65.00

Sarung Raudah Prime White

RM65.00

Hurry up! Just 56 items left in stock
XL
XXL
XL
XL
XXL
XXL
Clear
Favorite
Favorite

 

 

The beauty of a daughter comes from her mother

 

The new design for Sarung Printed is our most recent collection. Moss Crepe fabric with super-comfy Awning Scuba is beautifully sewn. It comes in a variety of stunning colors from which you may choose your favorite. You will surely get more positive in your daily activities.

  • Color     : Prime White
  • Material : Moss Crepe with Awning Scuba
  • Type      : Sarung
  • Size       : XL / XXL

 

Let’s feel more satisfied by watching our videos. Let’s take a look !

 

  • Please be informed there is no promo code necessary for orders that meet a minimum order total.
  • Free Shipping for purchase :-

Above RM 150 (Malaysia)
Above RM 200 (Sabah, Sarawak)
Above RM 500 (Singapore)

 

  • Please review your shipping fee at checkout.
  • Don’t miss this golden opportunity to shop at Maryam Khadijah.

    Happy Shopping !

We provide local and international deliveries. All orders will be reached out within 3 – 5 working days and free 7-day returns (some exceptions apply).
Please take a look on our shipping and return policy. Learn more.

Write Your Review
Add your review
How would you rate this item ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Roslina binti Aripin
January 7, 2022
Terbaik dan tidak mengecewakan.. Sangat soft dan sweet… Yg pastinya macam biasa sangat selesa… Alhamdulillah 🥰
Noraini zainal
November 6, 2021
Alhamdulillah tudung sarung tu semuanya muat. Inner pun dah diterima dan sgt selesa.
Zaidah Kambas
October 29, 2021
Selesa dipakai dan tak panas.
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Sarung Raudah Prime White photo review
Zalinah bte Bachik
September 28, 2021
Suka sgt !
Sarung Raudah Prime White photo review
Halifa Jaffar
September 1, 2021
Heavy yet soft, good quality material. I’m a plus size, and this XL fits so well!
Zawiyah Salleh
July 15, 2021
Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan …More
Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan berlipat, kesan lipatan pada awning susah untuk hilang.
Liza suhana
July 12, 2021
Corak cantik & Labuh XL pun cantik. Material best tak perlu iron dah !
rahmah hassan
June 19, 2021
great product..selesa dan tudung jatuh elok…yg best its solat reafy
sharipah
June 16, 2021
dah pakai terletak dekat muka
Samsiah Samsuri
April 13, 2021
Bukan saya saja yg suka dgn tudung Sarung Raudah ni ustaza dan twman teman lain pun suka sgt. Material nye lembut, yg best nye tak perlu gosok, warna…More
Bukan saya saja yg suka dgn tudung Sarung Raudah ni ustaza dan twman teman lain pun suka sgt. Material nye lembut, yg best nye tak perlu gosok, warna warna pon menawan dan yg penting keselasaan dan juga menutup aurat dgn sempurna. Love sgt tudung ni❤❤❤

 

 

Covered Chin

 

Now this sarung veil was created cover the chin and is comfortable to wear. It is also suitable for use to perform prayers.

 

 

 

 

 

 

 

Engraved metal tag

 

The strength of our metal tag was simple design but memorable enough to give the desired impression of a career woman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes it is Scuba !

 

The texture of the material made from Moss Crepe produces a beautiful style and neatly located especially on your upper head. Besides, with the new version of Sarung Awning Scuba, sure it will be easily shaped.

 

 

 

 

 

 

 

 

Exclusive Box

 

Each purchase you made for Big Printed, Big Swarovski Limited Edition and Sarung collections will get an exclusive and attractive box.

 

Roslina binti Aripin
January 7, 2022
Terbaik dan tidak mengecewakan.. Sangat soft dan sweet... Yg pastinya macam biasa sangat selesa... Alhamdulillah 🥰
Noraini zainal
November 6, 2021
Alhamdulillah tudung sarung tu semuanya muat. Inner pun dah diterima dan sgt selesa.
Zaidah Kambas
October 29, 2021
Selesa dipakai dan tak panas.
Noraini Bte Zainal .
October 21, 2021
soft, nice and senang nak bentuk
Sarung Raudah Prime White photo review
Zalinah bte Bachik
September 28, 2021
Suka sgt !
Sarung Raudah Prime White photo review
Halifa Jaffar
September 1, 2021
Heavy yet soft, good quality material. I'm a plus size, and this XL fits so well!
Zawiyah Salleh
July 15, 2021
Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan ...More
Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan berlipat, kesan lipatan pada awning susah untuk hilang.
Liza suhana
July 12, 2021
Corak cantik & Labuh XL pun cantik. Material best tak perlu iron dah !
rahmah hassan
June 19, 2021
great product..selesa dan tudung jatuh elok...yg best its solat reafy
sharipah
June 16, 2021
dah pakai terletak dekat muka
Samsiah Samsuri
April 13, 2021
Bukan saya saja yg suka dgn tudung Sarung Raudah ni ustaza dan twman teman lain pun suka sgt. Material nye lembut, yg best nye tak perlu gosok, warna...More
Bukan saya saja yg suka dgn tudung Sarung Raudah ni ustaza dan twman teman lain pun suka sgt. Material nye lembut, yg best nye tak perlu gosok, warna warna pon menawan dan yg penting keselasaan dan juga menutup aurat dgn sempurna. Love sgt tudung ni❤❤❤

You may also like…