Help | Blog

Get FREE SHIPPING with min spend RM150 (Peninsular M’sia),
RM200 (SS) and RM500 (Singapore)

Super Combo Start Now only for 2 Days. We ship worldwide.

Sarung Raudah Prime White

RM85.00

Sarung Raudah Prime White

RM85.00

Hurry up! Just 20 items left in stock
XL
XXL
XL
XL
XXL
XXL
Clear

    Select Add-On

    Favorite
    Favorite

    OTHER OPTIONS

     

     

    The beauty of a daughter comes from her mother

     

    The new design for Sarung Printed is our most recent collection. Moss Crepe fabric with super-comfy Awning Scuba is beautifully sewn. It comes in a variety of stunning colors from which you may choose your favorite. You will surely get more positive in your daily activities.

    • Color     : Prime White
    • Material : Moss Crepe with Awning Scuba
    • Type      : Sarung
    • Size       : XL / XXL

     

    Let’s feel more satisfied by watching our videos. Let’s take a look !

     

    Split your purchase in up to 3x  interest-free instalments. Split with no hidden fees.
    • No interest
    • No late fees
    • No processing fees

    We provide local and international deliveries. All orders will be reached out within 3 – 5 working days and free 7- day returns (some exceptions apply).

    Please take a look on our shipping and return policy. Learn more

    Write Your Review
    Add your review

    Your email address will not be published.

    1 2
    aminahlazaldingmail-com
    February 26, 2022
    tudung sangat soft dan warna yang sangat cantik
    rairossyahoo-com
    February 17, 2022
    Terimakasi MK saya suda terima tudung dan sangat puashati 🥰 kain lembut dan labuh. Amatlah disyorkan 👍👍👍
    Roslina binti Aripin
    January 7, 2022
    Terbaik dan tidak mengecewakan.. Sangat soft dan sweet… Yg pastinya macam biasa sangat selesa… Alhamdulillah 🥰
    Noraini zainal
    November 6, 2021
    Alhamdulillah tudung sarung tu semuanya muat. Inner pun dah diterima dan sgt selesa.
    Zaidah Kambas
    October 29, 2021
    Selesa dipakai dan tak panas.
    Noraini Bte Zainal .
    October 21, 2021
    soft, nice and senang nak bentuk
    Sarung Raudah Prime White photo review
    Zalinah bte Bachik
    September 28, 2021
    Suka sgt !
    Sarung Raudah Prime White photo review
    Halifa Jaffar
    September 1, 2021
    Heavy yet soft, good quality material. I’m a plus size, and this XL fits so well!
    Zawiyah Salleh
    July 15, 2021
    Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan …More
    Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan berlipat, kesan lipatan pada awning susah untuk hilang.
    Liza suhana
    July 12, 2021
    Corak cantik & Labuh XL pun cantik. Material best tak perlu iron dah !
    rahmah hassan
    June 19, 2021
    great product..selesa dan tudung jatuh elok…yg best its solat reafy
    sharipah
    June 16, 2021
    dah pakai terletak dekat muka
    1 2

     

    Covered Chin

     

    Now this sarung veil was created cover the chin and is comfortable to wear. It is also suitable for use to perform prayers.

     

     

     

     

     

     

     

    Engraved metal tag

     

    The strength of our metal tag was simple design but memorable enough to give the desired impression of a career woman.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Yes it is Scuba !

     

    The texture of the material made from Moss Crepe produces a beautiful style and neatly located especially on your upper head. Besides, with the new version of Sarung Awning Scuba, sure it will be easily shaped.

    1 2
    aminahlazaldingmail-com
    February 26, 2022
    tudung sangat soft dan warna yang sangat cantik
    rairossyahoo-com
    February 17, 2022
    Terimakasi MK saya suda terima tudung dan sangat puashati 🥰 kain lembut dan labuh. Amatlah disyorkan 👍👍👍
    Roslina binti Aripin
    January 7, 2022
    Terbaik dan tidak mengecewakan.. Sangat soft dan sweet... Yg pastinya macam biasa sangat selesa... Alhamdulillah 🥰
    Noraini zainal
    November 6, 2021
    Alhamdulillah tudung sarung tu semuanya muat. Inner pun dah diterima dan sgt selesa.
    Zaidah Kambas
    October 29, 2021
    Selesa dipakai dan tak panas.
    Noraini Bte Zainal .
    October 21, 2021
    soft, nice and senang nak bentuk
    Sarung Raudah Prime White photo review
    Zalinah bte Bachik
    September 28, 2021
    Suka sgt !
    Sarung Raudah Prime White photo review
    Halifa Jaffar
    September 1, 2021
    Heavy yet soft, good quality material. I'm a plus size, and this XL fits so well!
    Zawiyah Salleh
    July 15, 2021
    Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan ...More
    Tudung cantik, labuh elok. Tapi saya rasa untuk awning tu mungkin boleh cari jenis scuba yang lagi tebal dan terlerak sebab bile sampai dalam keadaan berlipat, kesan lipatan pada awning susah untuk hilang.
    Liza suhana
    July 12, 2021
    Corak cantik & Labuh XL pun cantik. Material best tak perlu iron dah !
    rahmah hassan
    June 19, 2021
    great product..selesa dan tudung jatuh elok...yg best its solat reafy
    sharipah
    June 16, 2021
    dah pakai terletak dekat muka
    1 2

    You may also like…

    error: Content is protected !!